Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
szabrina

egy sulis élet gondolata egy kevésbé népszerű lánytól#3

Szabrina · 8 hónapja
Miután ,,felrobbantam,, Ismét becsöngettek ![...]
Amint kiértünk Angolról rögtön elővettem a köri füzetemet és magolni kezdtük a barátaimmal az anyagot! Egyszer csak oda jön hozzám Simon és megkérdezi!-Ó sziasztok lányok.-Látom ti is a körit nézitek megtudnátok mondani nekem hogy honnan meddig kell tanulni?-Ő háát.. izé ... persze... 
Erre odajön Niki és közbe vág a nyökögésemben és mint akinek egy glória lenne a feje tetején megmondja neki a választ!és hátradobva a haját elsasszézott!(Annyira utálom amikor Niki sasszézik!)
De most komolyan tényleg belekellet vágnia a mondatomba? Hogy lehet valaki ennyire genyó!!??? 
Egyszer csak egy üzenetet kaptam a telefonomon Simon írt ezt nem hiszem el annyira boldog voltam vagy is voltunk hogy eljártuk a boldogság táncunkat!  A barátnőim pedig egyre csak azt kérdezték-Na mit írt?-Egy szerelmes levél?-Gyerünk mond már!-Jól van jól van ezt írta:Szia Szabrina bocsi hogy csak úgy elmentem amikor Niki elmondta hogy mit kell tanulni a fogára csak fontos dolgom volt meg hívtak a haverjaim! Azért barátunk vagyunk még?????
-Hogy mi kérdezték a lányok egyszerre?-Úgy látszik valahol beindult a szerelem bomba!-Ó ugyan már ne csináljátok ezt ,hogy belém szerelmes Simon, ugyan már biztos vagyok benne hogy másba szerelmes és csak udvarias akart lenni!-Tényleg akkor miért kérdezte hogy barátok maradtok-e?-Na jó asszem igazatok van de csak most az egyszer!-De mi van ha tényleg! Jipíííííííííííí!-De mit írjak neki vissza ?-Mondjuk hogy persze és hogy semmi baj!-Rendben ez tetszik! Így hát megírtam neki de csak egy szót mert már rögtön becsöngettek és a köridogát meg kellett írnunk, meg hát a fogadás Nikivel!.....Folyt.Köv.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!